Kulturní Osmičky Kulturní Osmičky
Historie a současnost cyklu kulturních pořadů v kostele sv. Petra a Pavla.
More detail
Veřejné akce Veřejné akce
V naší farnosti pořádáme pravidelné kulturní akce Starobohnické posvícení, Starobohnické vánoční těšení a Noc kostelů.
More detail
Bohoslužby Bohoslužby
Pravidelné bohoslužby se konají v kostele sv. Petra a Pavla, kostele sv. Václava, v hospici Štrasburk a v kapli Domova pro seniory Slunečnice.
More detail

Historie a současnost cyklu kulturních pořadů v kostele sv. Petra a Pavla.
Myšlenka pořádání pravidelných kulturních akcí v kostele sv. Petra a Pavla vznikla v roce 2008, kdy 30. května 2008 oslavil kostel sv. Petra a Pavla 850 let od svého vysvěcení. Koncerty se konaly nepřetržitě od 8. září 2008 do 8. června 2018 každého osmého dne v měsíci kromě letních prázdnin.  Po deseti letech a stovce koncertů má koncertní cyklus pauzu. Koncerty v omezeném počtu se nyní budou konat nepravidelně, informace budou zveřejňovány na stránkách www.osmicky.cz. Koncerty se konaly od září 2008 vždy 8. dne v měsíci v 19.30 mimo letních prázdnin. Repertoár byl velmi rozmanitý - od klasiky přes folk, jazz až po divadelní představení. Pořadatelem byla Římskokatolická farnost sv. Petra a Pavla, Praha 8. Koncerty byly dlouhodobě porporovány Nadací život umělce, Ministerstvem kultury Městskou částí Praha 8.
 

Máte tip na koncert? Chcete si u nás zahrát? Napište nám! Kontakt: Ing. Renáta Molová, mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.facebook.com/renata.molova

FB Osmicky

 

 

Vítejte

na stránkách Římskokatolické farnosti sv. Petra a Pavla v Praze Bohnicích. Najdete zde aktuální informace o dění ve farnosti, kulturních akcích, unikátních koncertech, službách církve a ohláškách.

K dispozici je také knihovna a farní centrum. Prohlédněte si naši fotogalerii a shlédněte videoprezentaci farnosti.

V případě potřeby nás kdykoliv zkontaktujte.

Facebook

Odkazy

MC Praha 8 Salesianske stredisko mladeze Kobylisy

Stare Bohnice

Logo osmicky

Duchovni pece nemocnice Na Bulovce

Spiritualni pece PN Bohnice

Církevní základní škola logopedická Don Bosco
Bohnicke komunitni centrum